Quantore

Advies over de juiste tooling

We hielpen Quantore op weg met een keuze voor een nieuw CMS.

Rode wapperende vlaggen met logo van Quantore

Quantore

Marktleider in kantoorartikelen Quantore had de behoefte om hun corporate website naar een hoger niveau te tillen ter ere van hun 100-jarig bestaan. De verouderde website voldeed niet meer aan de behoeften van de organisatie en haar stakeholders.
Daarbij hebben we Quantore geadviseerd over de keuze in technologie.

Digital Experience Stack

Om de nieuwe website op te bouwen is gekozen voor een Digital Experience Stack. Dit betekent het combineren van veelal SaaS tools met een frontend die losstaat. Het grote voordeel hiervan is dat je snel kunt schakelen, doordat je software makkelijk kunt vervangen of toevoegen aan jouw applicatielandschap.

Hierdoor heb je altijd de juiste mix van de juiste tools die jouw organisatie op dat moment nodig heeft.

Koffiebonen

De oplossing

Op basis van de wensen van Quantore hebben we een Digital Experience Stack geadviseerd met Gatsby.js als framework, Contentful als CMS en sterk gebruik gemaakt van Microsoft Azure voor het zorgen voor automatische build en deploys, versturen van formulier data en hosting van de website.

De website is inmiddels live en daarnaast is op dezelfde stack een tweede website toegevoegd: www.biaretto.com. De websites zijn gebruiksvriendelijk en worden door het content team van Quantore onderhouden. Daarnaast zijn de websites door de 'headless' toepassing erg snel en zoekmachine geoptimalseerd.

Meer weten

Neem contact op met Rob

Rob Vogelsangs kan je verder helpen om het team aan specialisten van Markaid voor jou slim in te zetten. Aarzel niet om direct contact op te nemen.

Contact