Diensten 2

Hoe kunnen we je helpen?

Of we nou moeten bijspringen tijdens piekmomenten, een websitestructuur opzetten of dagelijks contentwerkzaamheden oppakken, wij helpen onze klanten altijd op een persoonlijke en ondersteunende manier. Wat kan je zoal van ons verwachten?

Contentbeheer

Het beheren van content is een tijdrovende klus en niet iets wat je ‘er even bij doet’. Wij weten dit maar al te goed, en bieden daarom onze hulp aan door jouw content te...

  1. ... optimaliseren
    Wij controleren jouw teksten niet alleen op spelling, maar kijken ook of aan alle SEO-eisen is voldaan en of de inrichting van een pagina optimaal is.
  2. ... beheren
    Jij schrijft de teksten, wij zorgen ervoor dat ze op het juiste moment op de juiste manier worden gepubliceerd. Dankzij onze kennis van de verschillende CMS-systemen en marketing software, weten we precies hoe we dat moeten doen om het meeste rendement te behalen.
  3. ... creëren
    Blogs, nieuwsbrieven, Over ons-pagina’s… er is een hoop content nodig om jezelf online zichtbaar te maken. Wij kunnen wekelijks teksten voor jouw organisatie creëren, eenmalig teksten schrijven voor je (nieuwe) website, of bijspringen in drukke periodes.

Advies in keuze CMS

Met al die verschillende online marketing software en contentmanagementsystemen is het soms lastig om de juiste tooling uit te kiezen. Elk programma heeft zijn eigen specialiteiten en mogelijkheden. Maar welke is het meest geschikt voor jouw organisatie?

We kijken samen naar jouw doelen. Wat wil jij bereiken? En wie wil jij bereiken? Wij wijzen je de weg in de CMS-jungle en adviseren je in de keuze voor het programma dat het beste bij jou past. Omdat ons team dagelijks met verschillende soorten marketing software en contentmanagementsystemen werkt, weten we precies wat de voor- en nadelen zijn van elk systeem. Deze praktijkkennis zetten we graag in om de beste keuze te maken voor jouw organisatie.

Rendement halen

We zien het vaak gebeuren: organisaties die moderne software hebben aangeschaft, maar vervolgens slechts 10% van alle mogelijkheden benutten. Of contentmanagementsystemen die niet goed worden onderhouden en daarom eerder een last zijn dan een hulpmiddel.

Wij laten je graag zien welke functies van jouw CMS of marketing software nog meer te bieden heeft en hoe je die kunt inzetten. Ook bieden we hulp met de inrichting van jouw systeem en (website)structuur, zodat alle mappen makkelijk te vinden zijn. Kortom: we helpen je met het behalen van een maximaal rendement.

Meer weten?

Neem contact op met Rob

Rob Vogelsangs kan je verder helpen om het team aan specialisten van Markaid voor jou slim in te zetten. Aarzel niet om direct contact op te nemen.

Contact