Diensten

Met welk vraagstuk kunnen we je helpen?

Als marketeer wil je een op maat gemaakte experience bieden via verschillende touchpoints, waarbij je binnen je brand style guide wilt blijven. Daarbij streef je ernaar de service verlening en conversie te optimaliseren. Je blijft actief interactie zoeken met je doelgroep en probeert te denken in journeys, waar je zelf de regie in wilt hebben. Marketing tools helpen jou daarbij, maar hoe?

Welke marketing tools passen bij jouw organisatie?

Markaid kent het spectrum van marketing tooling. Van tools die je helpen bij je Brand Guide, zoals een DAM en hulp bieden bij het managen van je content (CMS), tot complete Customer Journey Orchestration tools, waarbij segmentatie, personalisatie en analytics een grote rol spelen.

Bij Markaid werken specialisten dagelijks met deze tools. Hierdoor kunnen ze je met hun praktijkkennis adviseren welke tools of combinaties daarvan geschikt zijn om aan jouw marketingdoelstellingen invulling te geven.

Hoe haal je meer rendement uit je bestaande marketing tools?

Weet jij of je het gewenste rendement uit je online marketing tools haalt? Het is namelijk lastig tools te doorgronden. Hoe maak je gemakkelijk landingspagina’s aan? Hoe bouw je klantprofielen op en hoe richt je een flow in om op basis van deze profielen persoonlijke content aan te bieden in de diverse kanalen?

Markaid ondersteunt met kennis en actieve hulp de marketeer bij het inrichten van verschillende marketing tools. Daarbij zorgen we ervoor dat deze kennis ook in jouw organisatie wordt verankerd. Jij blijft in control, wij helpen!

Extra capaciteit voor contentbeheer

Onze online marketing- en contentspecialisten zijn het verlengstuk van jouw marketing- of contentteam. We helpen met het simpelweg uitvoeren van marketingtaken en het invoeren van content in al jouw kanalen. We werken het liefst als team continu samen, maar zijn ook in staat om pieken in werkzaamheden op te vangen, bijvoorbeeld bij een campagne of contentmigratie. Daarnaast redigeren en vertalen we teksten, optimaliseren ze voor SEO en geven we Sitecore- en Contentful-trainingen.

Meer weten?

Neem contact op met Rob

Rob Vogelsangs kan je verder helpen om het team aan specialisten van Markaid voor jou slim in te zetten. Aarzel niet om direct contact op te nemen.

contact