Over Markaid

Wij helpen marketeers

De wereld wordt steeds digitaler. Ook het werk van marketeers. Het aanbod digitale tools die het werk makkelijker moet maken, neemt dagelijks toe. Experience Platforms, CMR, data management tools, DAM, e-mail automation, zomaar een greep uit verschillende online toepassingen. Maar welke tools kies je, wat past er het beste bij een organisatie en hoe ga je met de tools om zodat ze ook nog eens rendabel ingezet worden?

We zien veel marketeers met deze vragen worstelen. En steeds vaker wordt ons de vraag gesteld of we kunnen ondersteunen: bij het maken van een gefundeerde keuze voor online marketing tools, bij het inrichten van de tools en het simpelweg ermee werken.

De jarenlange ervaring van de oprichters van Markaid met het ontwikkelen en inrichten van online toepassingen als mobile apps, Content Management Systemen en Marketing Automation, heeft doen besluiten een brug te slaan tussen technologie en marketeers. Hieruit is Markaid ontstaan.

Een nieuw bedrijf dat zich geheel richt op het ondersteunen van marketeers zodat de marketeer zich (weer) bezig kan houden met visie en strategie in plaats van operationele taken.

Wij zijn Markaid. Wij helpen marketeers!